La cadena de clubs de Fitness, Wellness i Spa Holmes Place beca a 5 usuaris de la Fundació Esclerosi Múltiple

L’objectiu és millorar la qualitat de vida de les persones becades.

Holmes Place a través del programa “Live well foundation” ha atorgat una beca de salut i benestar a 5 usuaris de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) amb l’objectiu d’ajudar-los a millorar la seva qualitat de vida. Aquest programa de beques solidàries se centra en persones amb necessitats socials i discapacitat.

Holmes Place atorga un total de 100 beques en les quals hi participen diverses entitats socials i que es financien amb les entrades dels socis als clubs d’aquest grup. Cada vegada que un soci entra a Holmes Place es destinen 3 cèntims a les beques i un marcador a l’entrada del recinte reflecteix els fons aconseguits en cada moment.

La Fundació Esclerosi Múltiple agraeix a Holmes Place la sensibilitat que manté amb les persones amb esclerosi múltiple.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd