Jornada internacional per a persones amb EM i els seus familiars

El proper 6 d’octubre se celebrarà una Jornada Internacional per a persones amb esclerosi múltiple i familiars. L’acte se celebrarà al Centre de Convencions Internacional de Barcelona i es preveu l’assistència de 500 persones.

La jornada es desenvoluparà en castellà i anglès i comptarà amb la presència de neuròlegs de renom com el Professor Dr. Alan J. Thompson, Consultor del National Hospital for Neurology and Neurosurgery i Director del UCL Institute of Neurology; el Professor Dr. Reinhard Hohfeld, director i President de l’Institute of Clinical Neuroimmunology de la Ludwig-Maximilians Universitat München; el Professor Dr. Xavier Montalban, Cap del Servei de Neurologia-Neuroimmunologia de l’Hospital de la Vall d’Hebron i director del Cemcat i el Professor Dr. Gavin Giovannoni, Professor de Neurologia del Centre of Neuroscience and Trauma del Blizard Institute.

La jornada de pacients començarà a tres quarts de nou del matí. Per participar-hi cal inscriure’s-hi i compta amb un programa ampli.

  • Què està passant a l’ECTRIMS 2015?
  • Tractament: reflexió sobre beneficis i riscs. Tractament precoç i agressiu, pros i contres
  • Prendre decisions front davant el tractament
  • Em Progressiva: aliances, reptes…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd