Jornada internacional per a persones amb EM i els seus familiars

El proper 6 d’octubre se celebrarà una Jornada Internacional per a persones amb esclerosi múltiple i familiars. L’acte se celebrarà al Centre de Convencions Internacional de Barcelona i es preveu l’assistència de 500 persones.

La jornada es desenvoluparà en castellà i anglès i comptarà amb la presència de neuròlegs de renom com el Professor Dr. Alan J. Thompson, Consultor del National Hospital for Neurology and Neurosurgery i Director del UCL Institute of Neurology; el Professor Dr. Reinhard Hohfeld, director i President de l’Institute of Clinical Neuroimmunology de la Ludwig-Maximilians Universitat München; el Professor Dr. Xavier Montalban, Cap del Servei de Neurologia-Neuroimmunologia de l’Hospital de la Vall d’Hebron i director del Cemcat i el Professor Dr. Gavin Giovannoni, Professor de Neurologia del Centre of Neuroscience and Trauma del Blizard Institute.

La jornada de pacients començarà a tres quarts de nou del matí. Per participar-hi cal inscriure’s-hi i compta amb un programa ampli.

  • Què està passant a l’ECTRIMS 2015?
  • Tractament: reflexió sobre beneficis i riscs. Tractament precoç i agressiu, pros i contres
  • Prendre decisions front davant el tractament
  • Em Progressiva: aliances, reptes…
Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!