Jornada científica sobre l’Esclerosi Múltiple

El dilluns 15 de desembre se celebrarà una jornada científica sobre l’Esclerosi Múltiple en el que serà un dels actes del XXV aniversari de la Fundació Esclerosi Múltiple. La jornada porta el lema “25 anys avançant en l’Esclerosi Múltiple”.

Jornada científica sobre l'Esclerosi Múltiple

Jornada científica sobre l'Esclerosi Múltiple

El repte actual: l’EM progressiva” i hi intervindran el diretor del Cemcat i Cap del Servei de Neuroimmunologia de l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron, Dr. Xavier Montalban, així com el professor Alan J. Thompson, degà de la Facultat de Ciències del Cervell de la University College London, entre d’altres. En el decurs de l’acte, la presidenta de la Fundació Esclerosi Múltiple, Rosamaria Estrany, lliurarà un xec de la FEM per a la recerca del projecte M1, que se centra en l’EM progressiva.

Per assistir a les jornades, obertes a tothom, cal reservar plaça. Us podeu inscriure al formulari o bé podeu trucar al 93 228 96 99 (de 9h a 18.00h)

INSCRIPCIONS AQUÍ

Desembre 2014

Descàrregues

El programa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd