Inscripcions obertes al Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple al Circuit de Catalunya

Ja disposem de data per a la celebració de la campanya Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple, que se celebrarà el proper diumenge 26 d’abril al Circuit de Barcelona-Catalunya. Les inscripcions d’aquesta competició solidària ja estan obertes a www.mitjaterrassa.org.

Pots participar en diferents curses: 10 km -2 voltes al circuit-, 5 km -1 volta al circuit- o 1 milla. Pels nens, hi ha la modalitat de la milla infantil i per als patinadors s’han organitzat diferents proves. El preu de la inscripció anticipada és de 12 euros per a adults i 6 euros per a menors de 15 anys.

Tenim confirmada la participació de l’atleta olímpic Carlos Castillejo, que s’ha volgut sumar a aquesta iniciativa solidària i participarà a la cursa de 10 Km

Tots els participants disposen d’una bossa del corredor amb diferents regals i una samarreta tècnica. A més se sortejaran entre els participants un viatge a Turquia i entrades de MotoGP.

La competició al Circuit de Barcelona-Catalunya és un esdeveniment familiar i festiu. Durant tot el matí es podrà gaudir d’un circuit de Segway, inflables, rocòdrom i diferents activitats per als nens mentre que a les pistes es van desenvolupant les competicions de les diferents modalitats. El Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple està organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i la Fundació Esclerosi Múltiple i compta amb el suport del Circuit Barcelona-Catalunya, la Federació Catalana d’Atletisme, l’Ajuntament de Montmeló i el diari Sport.

Inscriu-te aquí

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!

Cistella
  • No hi ha productes a la cistella.