Inscripcions obertes a la cursa de l’EM

La cursa solidària més antiga de Catalunya se celebrarà on-line entre el 23 i el 25 d’abril

El ‘Mou-te per l’esclerosi múltiple‘, la cursa solidària per l’EM, ja ha obert les inscripcions. Aquest any la cursa se celebrarà entre el 23 i el 25 d’abril, serà on-line i cadascú hi podrà participar des del seu poble o ciutat amb un recorregut lliure, que es controlarà a través d’una aplicació.

El Mou-te té 3 modalitats: curses atlètiques -10 km, 5 km i 1 milla-  de patins -10 km i 5 km- i de bicicletes -20 km-. Els recorreguts són lliures i controlats per l’aplicació del Mou-te que els participants es podran descarregar una vegada inscrits.

La cursa del Mou-te és la cursa solidària més antiga de Catalunya. Aquest any arriba a la XXI edició i fins ara sempre s’havia celebrat al Circuit de Barcelona-Catalunya. Aquest any l’epidèmia ho impedeix, però des de l’organització us animem a tots a participar-hi. De fet, tots els participants rebran a casa la samarreta i el dorsal de la cursa perquè   puguin compatir l’experiència per Instagram amb l’etiqueta #Moute.

 
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd