Informació i prestacions, les demandes més habituals del servei d’atenció psicosocial de la FEM

Més del 50% de les persones que utilitzen el servei d’atenció psicosocial de la FEM demanen informació general i informació sobre esclerosi múltiple. Així ho indica el balanç de l’any 2014 durant el qual aquest servei ha atès a un total de 83 persones. A part d’informació, les sol·licituds més habituals són també les prestacions i aspectes laborals i en un segon terme aspectes psicològics.

El servei d’atenció psicosocial de la FEM es va iniciar durant l’any 2013 i està format per un psicòleg i un treballador social que s’encarreguen de proporcionar assessorament personalitzat i permanent als usuaris que requereixen atenció individualitzada. El servei, que compta amb el finançament de l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona i el departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, inclou un gestor del cas que traça per cada usuari un itinerari de suport que ha d’ajudar al pacient a obtenir un major grau d’autonomia i integració social.

Febrer de 2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd