Habitatges accessibles per a persones amb problemes de mobilitat

MR Movilidad Reducida és un establiment pioner especialitzat en millorar l’accessibilitat de l’habitatge, els seus accessos i l’entorn.

MR Movilidad Reducida és un servei especialitzat en la compra i lloguer d’habitatges per a persones amb mobilitat reduïda o dificultats de mobilitat. L’empresa té una cartera d’habitatges accessibles i adaptables  i també ofereix acompanyament a l’hora de buscar un habitatge així com assessorament en les obres d’adaptació i eliminació de barreres arquitectòniques.

L’objectiu d’aquest nou servei és garantir l’accés universal de les persones amb mobilitat reduïda a un habitatge digne i accessible. A més, s’assessora sobre les diferents ajudes existents per a persones amb discapacitat. MR Movilidad Reducida està situat al barri de les Corts de Barcelona i també promociona obra nova adaptada.

3 comentaris

  1. Anónimo/a ha dit:

    Aunque aún no precisamos, no sé si es vonveniente comprarla a si para lo que pueda suceder. Estamos apuntados hace cinco años a elregistro de habitatge pero es más complejo de lo que parece, solo tenemos posibilidades en Barcelona capital y se está construyendo muy poco.

  2. Anònim/a ha dit:

    Bona tarde tenim problemas per vendré casa mostré I llogar un Pis adaptad al poblé del costat que es mes Pla que el mostré i que podem fee?

    1. Si sou de Barcelona o de la zona podeu contactar amb MR Mobilidad Reducida i ells us poden assessorar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd