Gràcies per tant, Conxita

El Patronat i tot l’equip de la Fundació Esclerosi Múltiple lamentem profundament la pèrdua de l’ex patrona Conxita Tarruella i enviem el condol més sentit a la seva família.

Conxita Tarruella va morir dimecres 27 de març a l’edat de 74 anys. Va estar vinculada a la FEM primer com a vocal del Patronat i posteriorment com a vicepresidenta de la Fundació Esclerosi Múltiple. També va ocupar la presidència d’EME España l’any 2015.

Conxita Tarruella fou diputada al Parlament de Catalunya (1992-1994 i 1999-2003) i al Congrés dels diputats (2008-2015). De 1984 a 1988 fou presidenta del Col·legi Professional de Diplomats en Infermeria de Lleida i vicetresorera del Consell Català de Col·legis Professionals d’Infermeria.

Infermera de professió, va ser una dona sensible i compromesa, i amb una infinita capacitat per aconseguir crear coses noves allà on ningú abans les havia ni imaginat.

Des de la Fundació volem agrair la seva excel·lent feina, que va ser clau en el creixement del projecte de neurorehabilitació de les persones amb esclerosi multiple i altres malalties neurodegeneratives, especialment des del Centre de neurorehabilitació Miquel Martí i Pol a Lleida.

Gràcies per tant, Conxita. Des de la Fundació continuarem lluitant compromesos amb les persones amb esclerosi multiple.

Tota la família de la FEM et deu un fort agraïment i un sentit record.

Descansa en pau.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!