GiRotary dona un vehicle a la Fundació

El vehicle permetrà que la Fundació pugui continuar donant el servei d’atenció domiciliària a les persones amb esclerosi múltiple de comarques gironines

Els clubs Rotary de comarques de Girona donen un cotxe a la Fundació

El conjunt de Clubs Rotary de la demarcació de Girona, GiRotary, ha fet entrega d’un vehicle a la Fundació Esclerosi Múltiple.

L’acte d’entrega es va celebrar el divendres 26 de juny al Restaurant Aurora de Girona i hi va assistir la Presidenta de la Fundació Esclerosi Múltiple, Maria José Abella, que va rebre les claus del vehicle de mans de Ginés Guillén, president del Club Rotary de Girona, en representació de GiRotary. Entre els assistents hi havia representants de tots els clubs Rotary de les comarques de Girona.

El vehicle donat per GiRotary permetrà que la Fundació pugui continuar oferint el servei d’atenció domiciliària a les persones amb esclerosi múltiple de les comarques gironines.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd