Vine a veure “Pares normals” amb la FEM

Entrades ja a la venda pel diumenge 20 de novembre a dos quarts de set de la tarda al teatre Poliorama de Barcelona

Aquest novembre torna la trobada anual cultural de la Fundació Esclerosi Múltiple amb “Pares normals”. Es tracta d’una comèdia musical d’Els Amics de les Arts i Minoria Absoluta.  El Teatre Poliorama ha cedit a la FEM 352 entrades solidàries el diumenge 20 de novembre a dos quarts de set de la tarda. 

L’obra té una durada d’1 hora i 40 minuts i és la història de l’Aran. El protagonista és un noi d’uns trenta anys,que ha decidit fer la seva vida a quilòmetres de distància dels seus pares i que viatja a Barcelona per dir-los que es casa. Les vicissituds de la vida faran que l’Aran s’adoni a l’altra punta del món de qui són realment els seus pares i què vol en aquesta vida.

Totes les cançons de “Pares normals” són originals i especialment compostes per Els Amics de les Arts. L’obra aborda grans temes com la paternitat i maternitat, la mort i l’amor, des de l’humor i la sensibilitat.

Les entrades solidàries estan a la venda a 35 € pel públic general. En canvi, per a les persones amb discapacitat reconeguda hi ha un preu especial de 23 €.

T’animem a compartir un diumenge a la tarda amb nosaltres!

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!