Fisioteràpia neurològica a casa

La Fundació Esclerosi Múltiple ha firmat un conveni de col·laboració amb Fisioreact que és una empresa de fisioteràpia a domicili.

Conveni entre Fundació Esclerosi Múltiple i Fisioreact

Fisioreact compta amb diversos tractaments en l’àmbit de la fisioteràpia entre els que es troba el tractament de rehabilitació.

L’equip està format per fisioterapeutes especialitzats en fisioteràpia neurològica que ofereixen tractament tant a persones que necessiten fer fisioteràpia de manera preventiva per mantenir la mobilitat, l’equilibri o la marxa com per a persones amb fases més avançades.

A la imatge, la directora de la Fundació Esclerosi Múltiple, Rosa Masriera, amb Albert Valls, soci fundador de l’empresa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd