FEMLEARNING, curs per a pacients per saber-ho tot de l’esclerosi múltiple

La nueva herramienta del Observatorio Esclerosis Múltiple, FEMLEARNING, es la primera plataforma online para pacientes de esclerosis múltiple. Esta herramienta de conocimiento pretende que el paciente se convierta en experto de su propia enfermedad.

El curs virtual FEMLEARNING és gratuït i inclou informació contrastada per especialistes mèdics sobre què és l’esclerosi múltiple, de quina manera afecta l’organisme, els símptomes de la malaltia i els tractaments disponibles. FEMLEARNING es divideix en sis mòduls:
  1. Què és l’EM. El primer mòdul serveix d’introducció i explica què és el sistema nerviós, com l’afecta l’EM i els diversos tipus d’EM que existeixen.
  2. Brots i efectes. En el segon mòdul s’identifiquen els brots i es donen consells per reaccionar davant d’ells.
  3. Diagnòstic de l’EM. El procés de diagnòstic és el tema principal del tercer mòdul, en el qual s’identifiquen les diverses tècniques involucrades.
  4. Tractament. Una vegada diagnosticada l’esclerosi múltiple, és necessari i imprescindible iniciar un tractament. En aquest mòdul es diuen quins hi ha i els seus efectes.
  5. Impacte de l’EM. L’esclerosi múltiple pot afectar a molts àmbits de la vida diària, des de la feina, l’activitat física i la sexualitat, elements que es tracten en el cinquè mòdul.
  6. Visió de futur. A l’últim mòdul s’analitzen les línies actuals d’investigació de l’EM.

 

Una vegada completats els sis mòduls, amb infografies, vídeos i elements interactius que reforcen els conceptes, et podràs avaluar per saber si t’has convertit en un pacient expert.
Pots accedir al curs FEMLEARNING a través del botó següent.
 

1 comentari

  1. Mateus Boaventura de Oliveira ha dit:

    Soy yo

Comments are closed.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!