Vine a fer la volta a l’estany de Banyoles

Mercè Torres, una banyolina de 47 anys diagnosticada d’esclerosi múltiple, és la responsable de “FEM la volta“, la iniciativa que aplega persones caminant i corrent per l’esclerosi múltiple al voltant de l’estany de Banyoles.

Després de rebre el diagnòstic fa tot just dos anys i d’haver d’encarar la malaltia, va decidir fer alguna cosa per ajudar les persones que tenen esclerosi múltiple. Així, amb l’ajut dels seus vuit germans i el suport de la Fundació Esclerosi Múltiple, l’any passat va organitzar la primera edició de “FEM la volta” i va aconseguir mobilitzar el poble sencer. Ara, està organitzant la segona edició.

Aquest any la volta a l’estany se celebra el diumenge 22 de setembre i, com l’any passat, es pot fer amb cadira de rodes, a peu, amb crosses o corrent. Cadascú al seu ritme i amb les seves possibilitats. El dorsal costa 5€ i es pot comprar a:

  • Al Pla de l’Estany (gimnàs Triops de Banyoles o al cafè la Pedrera de Porqueres) entre d’altres.
  • Seu de la Fundació Esclerosi Múltiple a Girona, situat dins l’hospital Santa Caterina.
  • Seu de la Fundació Esclerosi Múltiple a Barcelona (carrer Tamarit, 104).
  • Seu de la Fundació Esclerosi Múltiple a Reus (carrer Ceferí Olivé, 4).

Sortegem regals

Pel sol fet de participar a “FEM la volta” pots entrar al sorteig d’un cap de setmana relaxat i tranquil. Sortegem una nit d’estada en un hotel -adaptat- en un indret de Catalunya o Andorra i sessió de spa per a dues persones, gentilesa de Claramar Travel. Igualment, també se sortejarà una capsa regal d’Experiències Úniques de Fent País gentilesa de Viatges Escalatour de Banyoles. 

Per participar en el sorteig només cal introduir el dorsal i les dades del formulari.  S’hi pot participar fins al 2 d’octubre. El sorteig es farà a la Fundació Esclerosi Múltiple i es contactarà amb les persones guanyadores perquè presentin el dorsal i recullin el premi.

2 comentaris

  1. Esther ha dit:

    Som una colla e voluntaris de la protectora del pla de l’estany, ens fa molta il.lusio fer la volta amb una part dels nostres peluts, farem doble tasca!! Col.laborar per l’esclerosi multiple i donar als peluts una bona passejada i si surt una adopció… serà genial!!. Gràcies per fer el que feu!!

  2. David ha dit:

    Gràcies a vosaltres per participar-hi! Va ser molt bonic. Si va sorgir la possibilitat d’alguna adopció, ens agradaria saber-ho!

Comments are closed.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!