Inscripcions obertes al Fem Digital Talent

Si vols aprendre a plantejar un pla de comunicació i ser una community manager, Fem Digital Talent és el teu curs

Després de l’èxit del programa formatiu Fem Digital Talent durant el 2021, hem obert inscripcions per a una tercera edició. Fem Digital Talent és un programa de reorientació laboral en màrqueting digital i xarxes socials adreçat a dones amb esclerosi múltiple o amb discapacitat física, sensorial i/o orgànica.

Les dones que hi han participat fins ara han valorat amb una nota altíssima aquesta formació, que també inclou acompanyament i assessorament, a més d’un procés de coaching laboral i emocional per treure el millor de cada persona. Un dels aspectes en els quals aprofundeix aquesta formació és la intel·ligència emocional amb sessions grupals i individuals.

Pots inscriure’t fins al 18 de febrer. Les places són limitades.

El Fem Digital Talent, que té una durada de 60 hores, es farà entre el 2 de març i 16 de maig de 2022 de dilluns i dimecres de 10 a 13 h en format en línia.

Què aprendràs?

  • Aprendràs a crear una identitat digital
  • Aprendràs a reforçar la marca personal
  • Sabràs gestionar i difondre la informació
  • Coneixeràs noves eines de productivitat, comunicació i màrqueting digital
  • Sabràs utilitzar professionalment les xarxes socials

Programa del curs Fem Digital Talent

El programa consta de 3 parts:

  • Acompanyament emocional i coaching laboral: Formació en intel·ligència emocional impartida per Fundación Quiero Trabajo. Treballaràs la intel·ligència emocional i la seguretat en tu mateixa amb tres sessions grupals en les quals es reforçaran els continguts de la plataforma. Tindràs 5 sessions de coaching individual, que se centraran en la definició de l’objectiu laboral o en com assolir-lo.
  • Potenciaràs el teu perfil competencial gràcies a mentors i companyies líders en el sector i de tallers que et donaran consells per posar-te al dia de les últimes tendències en la recerca de feina i context laboral.
  • Accediràs a continguts formatius actualitzats amb eines digitals de la mà d’Inesdi Digital Business School (centre formatiu referent en comunicació i màrqueting en línia).

 

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!