Fatiga i esclerosi múltiple

La fatiga és un dels símptomes més freqüents en les persones amb esclerosi múltiple. En aquesta infografia, te’n donem dades i t’expliquem com conviure-hi.

La fatiga és un símptoma invisible i comú en les persones amb esclerosi múltiple, que es dona en diferents nivells d’intensitat segons cada cas. En relació amb l’EM, distingim entre dos tipus de fatiga: la fatiga crònica i la fatiga aguda.

No sempre és fàcil conviure amb la fatiga, ja que aquest símptoma pot afectar de manera significativa el funcionament normal de les persones amb EM en l’àmbit domèstic o al treball. En aquesta infografia, hi trobaràs algunes xifres sobre la fatiga i consells per a poder combatre-la.

Fatiga i esclerosi múltiple

 

Referència

La Fatiga: Una Guía para personas con Esclerosis Múltiple. National MS Society. Disponible a: www.nationalmssociety.org/NationalMSSociety/media/MSNationalFiles/Brochures/Brochure-La-Fatiga.pdf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd