Explicar l’EM en primera persona

Més de 200 persones de les empreses del grup Unió, reunides per aprendre una mica més sobre l’esclerosi múltiple.

Amb motiu de la jornada d’estiu, que organitzen les empreses cooperatives del Grup Unió, la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) va ser convidada per apropar la realitat de l’esclerosi múltiple. Enric Riera, de 33 anys i EM diagnosticada des dels 12, va ser l’encarregat d’explicar l’esclerosi múltiple en primera persona.

L’aliança entre Olis de Catalunya, empresa del Grup Unió i la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), va néixer el 2014. Va començar quan el director comercial d’Olis de Catalunya, Pere Mateo, arran d’una experiència amb la malaltia, va decidir que havien de fer alguna cosa per impulsar i garantir els serveis que portàvem a terme des de la FEM.

Va ser llavors quan amb motiu del ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’, van convertir el seu oli OleAurum, en l’oli oficial del Mulla’t. Durant vuit anys, cada juliol OleAurum és l’oli més solidari amb l’esclerosi múltiple perquè per cada ampolla venuda als supermercats, Olis de Catalunya dona 1 € a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Aquest any amb la represa de les reunions i contactes es va decidir que s’havia de donar a conèixer internament la realitat amb la qual conviuen les persones amb esclerosi múltiple. De la mà de l’Enric Riera i Eva Navarro, directora d’intermediació laboral i empreses de la FEM, les més de 200 persones que van assistir a la jornada, van escoltar atentament l’impacte que té l’EM a la vida de les persones.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!