Exigim el confinament total de la ciutadania

El Tercer Sector Social se suma a la demanda del Govern de Catalunya a l’Estat per exigir el confinament total de la ciutadania

Confinament #joemquedoacasa

Des de la Fundació Esclerosi Múltiple compartim totalment la demanda de la Taula del Tercer Sector que advoca pel confinament total de la ciutadania i per un compromís de país. Així la Taula se suma a la demanda que fa el Govern de la Generalitat a l’Estat.

Al Tercer Sector Social, del qual formem part, tenim un compromís amb el confinament. El 75%  de les persones que treballen al tercer sector fan atenció directa donant serveis essencials a les persones més vulnerables com gent gran, personanes amb malalties cròniques i/o discapacitat. Des de la Taula del Tercer  Sector hi ha el convenciment que cal un compromís país, de totes i tots per fer front a la pandèmia.

D’altra banda, en un comunicat conjunt amb la Confederació Empresarial del Tercer Sector, es reclama el blindatge a les persones més vulnerables i s’insta a les autoritats a seguir impulsant mesures per assegurar el màxim l’ocupació i garantir la sostenibilitat de les entitats del país, que són una de les bases de l’estat del benestar.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!