Estrenem espai a Barcelona

El nou local de la FEM és més gran i permetrà oferir més activitats i serveis a les persones amb esclerosi múltiple

A la FEM de Barcelona estem d’estrena!

Ens acabem de traslladar al carrer Mare de Déu del Remei 31-37, en uns espais accessibles, a peu de carrer, molt càlids, pensats per poder acollir millor les persones amb esclerosi múltiple. A partir d’ara hi haurà més sales perquè la psicòloga, la treballadora social o l’equip d’orientació laboral puguin atendre còmodament qualsevol persona. Volem que aquí t’hi sentis com a casa! A més, com que ara tenim més metres podrem fer més activitats, que ja estem preparant i que pròximament t’explicarem.

El nou espai coincideix amb una nova etapa. A partir de l’11 d’octubre tornen les visites presencials amb cita prèvia.

Com arribar?

Estem molt a prop de l’anterior espai del carrer Tamarit. L’estació de metro més propera és Poble-sec a la L3.

La seguretat per sobre de tot

Som conscients que moltes persones amb EM son col·lectiu de risc. Per això, seguim totes les mesures de seguretat respecte a la covid-19. A l’entrada de la FEM es prendrà la temperatura a totes les persones que ens visitin. Igualment, hi ha gel hidroalcohòlic i és obligatori portar mascareta ben col·locada.

Aquest nou espai és possible gràcies a la col·laboració d’empreses com:

Mias Arquitectes, Klein, Alberch, Aszende, Manusa, Eurofred, Akaba, Inadhoc, Lamp i Knock.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd