Guies

Les guies de l’esclerosi múltiple t’informen sobre tot el que has de saber de la malaltia i sobre el que necessites saber per continuar treballant amb la malaltia.

Les guies de l'esclerosi múltiple

Aquí trobaràs diferents guies. Si tens esclerosi múltiple trobaràs una guia amb informació general sobre la malaltia, què és, els símptomes, el diagnòstic… i una guia sobre com seguir treballant malgrat la malaltia que t’orientarà sobre la gestió dels símptomes a la feina, per exemple.

A més també hi ha dues guies més centrades en la feina una pel personal de recursos humans que vol saber què suposa contractar una persona amb EM i una altra perquè els treballadors i treballadores de l’àmbit sanitari puguin parlar de la feina a la consulta.

Guia de l’esclerosi múltiple

Què és la neurorehabilitació? Cal fer exercici amb esclerosi múltiple? Es poden tenir fills? Aquesta guia et respondrà els dubtes que tens sobre l’EM.

Guia de l’esclerosi múltiple (RRHH)

Com s’aconsegueix la inclusió laboral? Quin paper hi juga recursos humans? Com conscienciem a la plantilla? Trobaràs les respostes a la guia!

Guia de l’esclerosi múltiple i la feina (persones amb EM)

Com s’ha d’afrontar una entrevista de feina si es té EM. Cal explicar la malaltia a la feina? Què és un Centre Especial de Treball? Trobaràs les respostes a la guia.

Guia de l’esclerosi múltiple i la feina (personal sanitari)

La guia orienta el personal sanitari sobre les preguntes que pot formular en relació a la feina a la consulta i repassa els beneficis mèdics que té treballar.