¿Podemos prevenir la esclerosis múltiple?

¿Es posible la prevención de la esclerosis múltiple? El jueves 26 de mayo hablaremos de ello en el marco del Día Mundial de l’Esclerosis Múltiple

La Fundació Esclerosi Múltiple i el Cemcat commemoren el Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple el dijous 26 de maig amb una conferència amb el títol: Podem prevenir l’esclerosi múltiple?

La conferència es farà al Cemcat el 26 de maig de 5 a 6 de la tarda i encara que hi ha 30 plades presencials es podrà seguir en línia. A la conferència, hi participaran Albert Salazar, director gerent de l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron; Xavier Montalban, cap del servei de Neurologia de l’Hospital de la Vall d’Hebron i director del Cemcat; la directora de la Fundació Esclerosi Múltiple, Rosa Masriera; la doctora Íngrid Galan, coordinadora de la unitat de neurorehabilitació de la FEM a Barcelona, i l’infermer i fisioterapeuta Samuel Sánchez.

Programa: Podem prevenir l’esclerosi múltiple?

 17.00 h Benvinguda. Dr. Albert Salazar. 

Novetats en l’esclerosi múltiple. És possible la prevenció de la malaltia? – Dr. Xavier Montalban.

17.15 h Wellness i hàbits saludables – Dra. Ingrid Galan i Sr. Samuel Sánchez.

17.35 h Conversa entre una persona amb EM i Sra. Rosa Masriera.

17.50 h Torn de preguntes.

18.00 h Fi de l’acte.

Si hi vols assistir presencialment. Envia un correu electrònic a mmunoz@fem.es assenyalant el teu nom i telèfon i si vindràs acompanyat/acompanyada. Les places presencials són limitades i es confirmaran per ordre de petició.

Si vols seguir l’acte en línia, inscriu-te i si tens preguntes o dubtes sobre la prevenció de l’EM i els hàbits saludables, afegeix-los en l’apartat de comentaris per poder-los tractar el dia 26. 

Inscripcions en línia

Nombre(Obligatorio)
RGPD(Obligatorio)
FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE Es el responsable del tratamiento de los datos personales del interesado e informa que estos datos serán tratados de conformidad con lo que disponen las normativas vigentes en protección de datos personales, el Reglamento (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Para información del tratamiento, consulte: https://www.fem.es/rgpd
Debe iniciar sesión para comentar.

¿Tienes una cuenta? ¡Inicia sesión ahora!

¿No tienes una cuenta? ¡Regístrate ahora!