¿Cómo participar en el Día Mundial de la Esclerosis Múltiple?

La FEM organitza diversos actes amb motiu del Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple, que se celebra el proper 28 de maig. A Barcelona, conjuntament amb l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron i el Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya, s’ha organitzat una jornada informativa que tindrà lloc a la sala d’actes del pavelló docent de l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron. Les persones que vulguin assistir a la jornada han de confirmar la seva assistència trucant al telèfon 93 228 96 99. A continuació us detallem el programa: 18.00h Benvinguda Actualització: novetats en esclerosi múltiple Moderador: Dr. Xavier Montalban. 18.10h Introducció Dr Xavier Montalban. Hospital Universitari de la Vall d’Hebron/Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya, Barcelona 18.15h Prevenció de l’esclerosi múltiple Dr. Sergio Martínez-Yélamos. Hospital Universitari de Bellvitge 18.25h Tractaments actuals antiinflamatoris Dr. Luís Brieva. Hospital Universitari Arnau de Vilanova, Lleida 18.35h Progressió en l’esclerosi múltiple Dr. Lluís Ramió i Torrentà. Hospital Universitari Dr. Josep Trueta, Girona 18.45h Torn de preguntes 19.00h Taula rodona: Accessibilitat i EM 19.35h Comiat Dr. Xavier Montalban A Lleida, de 9 del matí a 2 de la tarda durant tot el 28 de maig, hi haurà una taula informativa a l’entrada de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova. Igualment, es farà una jornada de portes obertes a l’Hospital de Dia Miquel Martí i Pol. L’Hospital de Dia de Reus també celebrarà el Dia Mundial de l’EM. A les 12 del migdia del 28 de maig s’inauguraran les obres d’accés a l’Hospital Mas Sabater. Igualment, es podrà visitar l’exposició de fotografies de la FEM i es https://www.fem.es/Relacio-de-centres-a-Catalunya.aspx#Tarragonapresentarà la campanya “Posa color a la teva vida”.
Una altra de les activitats que es porten a terme coincidint amb el Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple està impulsada per la Federació Internacional d’Esclerosi Múltiple. La federació proposa imaginar un món sense barreres i enviar un desig al mur dels desitjos.
Fins ara s’han rebut missatges com: “Un dia l’esclerosi múltiple no evitarà que faci la feina que m’agrada” o bé “Un dia deixaré de pensar en algun dia” o “Un dia podré viure sense por”. El 28 de maig, la Federació Internacional d’Esclerosi Múltiple destaparà el mur i tothom podrà veure els desitjos que s’hi han enviat. El Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple es va començar a celebrar l’any 2009 i des de llavors fins ara cada cop més països hi prenen part. Actualment, és l’únic dia de conscienciació global de l’esclerosi múltiple. L’any passat 67 països s’hi van adherir. La campanya està oberta a qualsevol persona, grup o organització que hi vulgui participar. Amb la col·laboració de:
Debe iniciar sesión para comentar.

¿Tienes una cuenta? ¡Inicia sesión ahora!

¿No tienes una cuenta? ¡Regístrate ahora!