Canto terapéutico en el centro de la FEM en Reus

El canto terapéutico que se ofrece en Mas Sabater tiene efectos positivos sobre las habilidades del habla, la voz y el lenguaje, entre otros

c

El Centre Neurorehabilitador Mas Sabater de Reus ha iniciat dins els serveis de neurorehabilitació, que s’ofereixen a les persones amb esclerosi múltiple i altres malalties neurològiques per recuperar la qualitat de vida i l’autonomia, sessions de cant terapèutic CantEM. 

El cant terapèutic té efectes positius sobre les habilitats de la parla, la veu, el llenguatge i la comunicació. També té beneficis sobre múltiples funcions cognitives implícites en l’acte de cantar. Per exemple, l’atenció, la concentració i la memòria.

Els beneficis del cant terapèutic

Mitjançant activitats de cant coral, improvisació de lletres, i altres jocs cantats, aquestes sessions estimulem les capacitats neurolingüístiques. Així mateix, enforteixen el sistema respiratori i també alliberen endorfines.

Tot plegat, molt apropiat per algunes persones amb esclerosi múltiple a qui els símptomes de la malaltia afecten alguns aspectes de la comunicació com la veu, l’articulació o la funció lingüística, entre d’altres. El cant terapèutic permet abordar totes aquestes afectacions de manera més holística en les sessions de CantEM.

Debe iniciar sesión para comentar.

¿Tienes una cuenta? ¡Inicia sesión ahora!

¿No tienes una cuenta? ¡Regístrate ahora!