Els nous avenços en la personalització del tractament de l’Esclerosi Múltiple al centre del programa del 31 Congrés ECTRIMS de Barcelona

Els nous avenços en la personalització del Tractament de l’Esclerosi Múltiple al Centre del Programa del 31 Congrés ECTRIMS de Barcelona.

  • El Congrés Europeu del Comitè per al Tractament i Investigació en Esclerosi Múltiple (ECTRIMS) És L’esdeveniment Dedicat a la Investigació Sobre Esclerosi Múltiple Més Important del Món amb 9.000 assistents de 97 països.
  • El Dr. Xavier Montalbán, cap del Servei de Neuroimmunologia de l’Hospital Vall d’Hebron i director del Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya (CEMCAT) És El president de ECTRIMS.
  • El cost mundial de l’EM per als Sistemes de Salut i d’Atenció Social d’Europa es Estima a 15 mil milions d’euros a l’Any.
  • La Manca D’exposició al sol, el microbioma intestinal i Els Àcids Grassos, Entre els Factors de Risc de l’esclerosi múltiple.
Barcelona, ??7 d’octubre de 2015. Més de 500.000 persones a Europa pateixen d’esclerosi múltiple (EM). Nous Avenços en el Diagnòstic i el Tractament de this disease crònica neurodegenerativa s’abordaran Des Avui i fins al pròxim 10 d’octubre al 31 Comitè Congrés de l’Europeu per al Tractament i Investigació en Esclerosi Múltiple (Comitè Europeu per al Tractament i la Investigació en Esclerosi Múltiple – ECTRIMS) Que es celebracions a Barcelona. Es Tracta de la Conferència internacional més gran Directius del Món Dedicada a la Recerca bàsica i clínica en l’Esclerosi Múltiple amb l’entorn de 9.000 Participants de 97 països.

“Congrés ECTRIMS És Una de les Principals Reunions de Professionals Que treballen en l’Àmbit de l’Esclerosi Múltiple a Tot El Món i Reflecteix La Gran Evolució de la Recerca Al voltant of this patologia ONU de l’estafa arsenal terapèutic en Augment i Tècniques Cada Vegada Més sofisticades paràgraf El els desxifrar: mecanismes patològics de la malaltia “, ha assegurat en la roda de premsa de Presentació Dr. Xavier Montalbán, cap del Servei de Neuroimmunologia de l’hospital Vall d’Hebron, director del Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya (CEMCAT) i president de ECTRIMS .

El cost mundial de la Malaltia

Al voltant de 500.000 personatges ÉS Europa, i 2.000.000 a Nivell mundial, viuen amb EM, de les Quines fenc Entre 45.000 i 50.000 a Espanya, on Cada Any es diagnostiquen UNS 1.800 Casos Nous. La illness es diagnostica Amb major Freqüència en les Persones Joves de 20 a 40 anys d’edat i Principalment en dones. “En els Adults Joves, juntament amb l’epilèpsia, l’esclerosi múltiple És Una de les diseases neurològiques Més Freqüents, i Una Causa Important de discapacitat En Aquest Grup d’Edat, Després dels accidents de Trànsit: A més, -. A punt el Dr. Montalbán- el cost mundial de l’EM per als Sistemes de Salut i d’Atenció Social d’Europa es Estima a 15 mil milions d’euros a l’any “.

En la Resta del Món, I DADES Segons presentats en El congrés ECTRIMS 2015, L’Evolució de la prevalença de l’EM ,: A més d’Europa i Amèrica del Nord, aquesta en Augment. “Estudis realitzats en alguns adj Països Asiàtics i Àrabs, Iran, Amèrica Llatina i Austràlia, Així Com Nova Zelanda, demostren l’ONU Augment en la prevalença de l’EM en Tot El Món”, va assenyalar el president del Comitè Científic de ECTRIMS 2015, el doctor David Miller. “Els Responsables Polítics de han de Tenir en compte this Realitat A La Planificació dels Recursos sanitaris i els Investigadors per analitzar v Què factors contribueixen A Aquest growth”, va recalcar el Dr. Miller, de l’Hospital Queen Square de Londres (Regne Unit) i Vicepresident de ECTRIMS.

El repte dels Tractaments personalitzats

Entre els Temes Clau Que els Experts abordaran al congrés ECTRIMS of this Any Destaca la Necessitat de Tractament Personalitzar el paràgraf Cada Pacient. “Actualment ESTEM Vivint El final de l’Enfocament terapèutic per a Tots els Casos. El Nombre de Tractaments Disponibles Per L’EM amb Diferents Mecanismes d’Acció és a hores d’ara Bastant ampli i AIXÒ ens this permetent en alguns adj Casos Alterar la història natural, de la malaltia”, explico el Dr. Montalbán.

L’Augment de les teràpies Disponibles podria facilitar Una Acció terapèutica veritablement individualitzada. “Entendre el pronòstic de Cada Cas, Escollir el millor Tractament Possible i predir l’Eficàcia i Els Efectes Secundaris Que Un Medicament Específic podria Tenir A Cada Individu no és Tasca Fàcil. Però Cada vegada Hi ha Més Proves, incloent Dades Sobre biomarcadors i altres predictors, que Ens Fan Avançar en Aquesta adreça “, va explicar el Dr. Montalbán.

Noves Evidències en biomarcadors

En Aquest context de personalització dels tractaments, La Investigació en biomarcadors És Una de les àrees Més Destacades of this edició de ECTRIMS. L’atròfia del cervell i medul·la espinal de la UNS fill de coll uterí dels predictors potencials, En Aquest Cas de la progressió de la discapacitat i la Resposta al Tractament en l’EM. “L’Estudi Clínic INFORMA Mostra Que Cal Una considerable progressió de l’atròfia del cervell i de la medul·la espinal cervical en Pacients amb esclerosi múltiple primària progressiva Durant els tres anys de l’estudi. Aquestes Pèrdues de Teixits si de s’han relacionat amb: mesures de Clíniques de la progressió de la discapacitat, el Que suggereix que poden ser un indicador clínicament significatiu “, va resumir el Dr. Montalbán.

Un altre dels potencials Factors predictius de la progressió de la Malaltia és la Funció cognitiva, SEGONS UN Estudi Presentat al congrés. “Es Confirma Que la Funció cognitiva, Seria Al costat del Estat de Salut Física del Pacient un dels predictors de la progressió de la discapacitat clínica en els pacients amb EM recurrent-remitent”, va assenyalar el Dr. Montalbán.

Prevenció i Reducció del Risc d’Esclerosi Múltiple

Diverses Sessions al Congrés ECTRIMS de Barcelona es dediquen a la Creixent Evidència Sobre La influència dels gens, els Factors Ambientals o l’Estil de Vida al Risc de desenvolupar l’EM “, va resumir el Dr. Miller. Entre els Factors Ambientals Que influeixen a el Risc d’esclerosi múltiple Les Evidències apunten a la baixa Exposició al sol i la seva consegüent deficiència en vitamina d, Infeccions virals, la higiene, l’alta ingesta de sal i el tabaquisme. al congrés ECTRIMS, uN equip d’Investigadors d’Estats Units i Canadà ha Presentat UNS Resultats Que Donen suport a la hipòtesi de que la Baixa Exposició a la radiació ultraviolada B és el factor de risc de les Nacions Unides per a l’EM.

La contribution del microbioma intestinal de Cada personatge del Risc de desenvolupar EM i Els Aspectes dietètics fill Altres Factors Ambientals Que de han atret de l’interès de la Recerca. En Aquest SENTIT, UN Estudi dels EUA i Noruega Presentat en ECTRIMS 2015 Mostra Que Un alcalde Consum d’àcid linolènic i àcid linoleic de Podria Estar Associat Amb Un menor Risc d’EM, sempre SEGONS VALORACIÓ l’especialista En Cada Cas.

Esclerosi múltiple i embaràs

El Complex el tema de la Relació Entre l’EM i l’embaràs també s’abordarà en el congrés, especialment tenint en Compte Que de dos a Tres Vegades Més Dones que homes desenvolupen EM. “En els moltes dones amb esclerosi múltiple, la Malaltia Té poc o cap efecte sobre l’embaràs o en la salut del fetus. No obstant això, se sap que Disminueix l’Activitat de la Malaltia Durant l’embaràs i Augmenta DESPRÉS del part, fenòmens atribuïts als Canvis que hormonals ocorren Durant l’embaràs “, ha subratllat el Dr. Soelberg Sørensen, secretari del Comitè Executiu de ECTRIMS i President del Comitè de Cursos d’Aprenentatge ECTRIMS 2015.

En Aquest context Una de les Situacions Que podrien Ser problemàtiques és la de les Pacients Que recorren a les Tecnologies de Reproducció assistida, Tal I Com es Mostra En un estudi Que El mateix equip del Dr. Soelberg Sørensen Presenta al congrés ECTRIMS de 2015. “els resultats semblen sumar-se 1 Troballes previs segons els Quins podria Existir 1 Tendència a l’augment de les recaigudes en Pacients d’esclerosi múltiple Després de Que Hagin Estat 1 sotmesos a tècniques de reproducció Avançades”, a punt el Dr. Soelberg Sørensen.

30 Anys de ECTRIMS

ECTRIMS SER fundada el 1985 PER Otto Hommes i Altres neuròlegs Europeus i en 2015 Celebra el 31 aniversari de la seva Creació. L’objectiu m principal de la Creació del comitè era Enfortir la Comunicació Entre els professionals de l’EM, PROMOURE I MILLORAR La INVESTIGACIÓ I L’APRENENTATGE SOBRE LA MALALTIA Per El benefici de les Persones afectades per l’EM. “Des del seu naixement, ECTRIMS s’ha Convertit En un influent agent internacional i en la organization professional més gran Directius Dedicada a la Comprensió i el Tractament de l’Esclerosi Múltiple a Europa i en Tot El Món”, va assenyalar el Dr. Montalbán.

El Programa Científic complet de ECTRIMS 2015 POT Trobar-this link. El Congrés també POT seguir-se un Través de les xarxes socials utilitzant el hashtag

# ECTRIMS2015

sobre ECTRIMS

El Comitè Europeu per al Tractament i Investigació en Esclerosi Múltiple (ECTRIMS) És Una Organització Independent d’Àmbit europeu Dedicada a l’esclerosi múltiple (EM). El propòsit m principal d’ECTRIMS és Millorar la Investigació Bàsica i Clínica i els resultats Clínics en EM. Per assolir-ho, l’Associació Actua Com Representant de la Comunitat de Recerca de l’EM en els 37 països membres de ECTRIMS, participa activament en la Coordinació d’Iniciatives en matèria d’Investigació i Atenció Clínica del tant a Europa Com en Tot El Món I PROMOU i dóna suport aquelles Activitats Europees d’excepcional rellevància per a l’EM. Té també ECTRIMS Entre SEUS Objectius donar avui tota Totes Aquelles Oportunitats de Formació Per Que els Professionals en EM millorin la seva incapaç per oferir Atenció Clínica de Qualitat, amb especial atenció als Joves Investigadors Mitjançant la promoció de Programes d’Aprenentatge i Intercanvi.

sobre CEMCAT

El Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya (CEMCAT) neix el 2012, fruit de la Col·laboració de l’Institut Català de la Salut (ICS): 1 Través de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron- el Servei Català de la Salut (CatSalut), el Departament de Salut de la Generalitat i la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). El CEMCAT, focalitzat A Las diseases neuroimmunològiques, especialment en l’esclerosi múltiple, És Un centre d’excel·lència, Dedicat a l’abordatge integral de la Malaltia Entorn de tres eixos clau: l’Assistència Mèdica i Terapèutica als Pacients, la Investigació d’Alt Nivell i la Formació d’Alta Qualitat a professionals de la salut, Pacients i Familiars. El Centre Compte Amb Un equip de 69 professionals multidisciplinar Que anualment donen servei a 3.000 anus personatges. Al CEMCAT participa el Servei de Neurologia – Neuroimmunologia Clínica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i La Unitat de Neurorehabilitació (Hospital de Dia de Barcelona de la FEM), que junts aporten les vessants assistencial (neurologia, neuropsicologia, infermeria i hospitals de dia de Tractament endovenós), d’Investigació Clínica i de laboratori i de Treball Social.
Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!