Els clients de Bonpreu i Esclat donen 69.879 € a la Fundació Esclerosi Múltiple

En total es van fer 390.976 donacions a través de l’arrodoniment solidari que es destinaran a la neurorehabilitació de persones joves amb esclerosi múltiple

Durant el mes de desembre l’Arrodoniment Solidari dels Supermercats Bonpreu i Esclat es destinava a la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). En total, al llarg del mes de desembre s’han realitzat 390.976 donacions que han fet possible recaptar 69.879 €. L’import recaptat es destinarà a un projecte de rehabilitació per a joves amb esclerosi múltiple de tot Catalunya, així com els seus familiars i cuidadors informals.

Els objectius del projecte són realitzar sessions de neurorehabilitació amb fisioterapeutes, logopedes i terapeutes ocupacionals per millorar l’autonomia en la vida diària, donar suport psicològic i social, posar en marxa plans terapèutics individualitzats i poder implicar les famílies en la cura terapèutica i la gestió de la malaltia.

L’aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a la clientela de Bonpreu i Esclat que en efectuar el pagament de la seva compra  amb targeta bancària, ha arrodonit l’import final i ha decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

Des de la posada en marxa de l’arrodoniment solidari, el febrer de 2019, els clients de Bonpreu i Esclat ja han donat més d’1,4 milions d’euros a través de les col·laboracions amb diferents entitats com el Casal dels Infants, la Fundació Oncolliga o Save the Children, entre d’altres.

Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd