Els articles solidaris del Mulla’t ja són a la botiga on-line

A la botiga on-line del Mulla’t hi trobaràs tots els articles que també hi haurà a les piscines l’11 de juliol

Aquest any els articles solidaris del Mulla’t estaran a les piscines l’11 de juliol, data del Mulla’t. La FEM, però, també ha obert la botiga on-line del Mulla’t on pots avançar les compres dels articles d’aquesta temporada.

A la botiga hi trobaràs la tovallola, samarretes per a home, dona, joves i infants, una bossa, un necesser i llibretes. Es tracta de productes solidaris dissenyats per la il·lustradora catalana Judit Canela.

Amb la compra de qualsevol dels articles del Mulla’t ens estaràs contribuint perquè puguem acompanyar les persones amb esclerosi múltiple i destinar fons a la recerca.

Es tracta de dues potes fonamentals perquè les persones amb esclerosi múltiple tinguin esperança de cara al futur amb els nous avenços i serveis que els facilitin una millor qualitat de vida.

2 comentaris

 1. Carmen Amores Pozo ha dit:

  Hola, intento fer compres dels productes Mulla’t a la web i no em deixa.
  Hi ha cap problema?
  Gràcies per ajudar-me a comprar

  Carmen

  1. Fundació Esclerosi Múltiple ha dit:

   Hola Carmen, no tenim constància de cap incidència a la web. De totes maneres, contactem en privat amb tu i ho mirem conjuntament. Gràcies per mullar-te!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd