El servei de primera atenció de la FEM va atendre l’any passat 89 persones

Informació, tramitació d’ajuts i rehabilitació, els serveis més sol·licitats.

El servei de primera atenció de la Fundació Esclerosi Múltiple, que es va iniciar l’any 2013 va atendre un total de 89 usuaris, dels quals 37 es van derivar al servei de psicologia.

El servei d’atenció integral informa, assessora i orienta els pacients d’EM i a les serves famílies sobre qüestions relacionades amb la malaltia i els recursos existents. Els serveis més sol·licitats fins ara han estat informació sobre l’EM, la tramitació d’ajuts i la rehabilitació.

El servei de primera atenció de la Fundació Esclerosi Múltiple compta amb finançament de la FEM, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona mitjançant l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd