El restaurant Loidi organitza un cóctel a benefici de la FEM i tindrà un plat solidari a la carta

El restaurant Loidi de Barcelona presentarà el 27 de maig a partir de dos quarts de nou del vespre un cóctel-sopar solidari en col·laboració amb la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). El cóctel-sopar té un cost de 18 euros i les persones que hi vulguin assistir han de confirmar assistència.

El sopar coincideix amb el Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple i serà el punt de partida de la campanya La Forquilla solidària, que implica els restaurants en la lluita contra l’esclerosi múltiple. Loidi és el primer establiment que se suma a aquesta iniciativa elaborant un plat que destina 50 cèntims al manteniment dels serveis de neurorehabilitació de la Fundació Esclerosi Múltiple. La Forquilla solidària amb l’esclerosi múltiple que Loidi ha incorporat a la seva carta és un plat elaborat a base de raviolis amb brandada de bacallà fumat amb tapenade d’olives negres d’Aragó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd