El programa Fem Digital Talent, premiat pel Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya

El Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya fa una donació a la Fundació Esclerosi Múltiple pel seu darrer projecte d’Innovació Social

El programa Fem Digital Talent, premiat

Les instal·lacions del recinte modernista de Sant Pau van acollir el 14 d’octubre, la vuitena edició de la Nit de l’Eficiència, l’esdeveniment més gran del sector energètic de Catalunya, organitzat pel Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya (CEEC). L’acte, inaugurat per Esther Izquierdo, presidenta del CEEC, va comptar amb la presència de Teresa Jordà, consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.

Durant l’acte es van lliurar els guardons de la tercera edició dels premis EmErgEnt, que tenen com a objectiu reconèixer a emprenedors/es i empreses emergents que hagin desenvolupat projectes innovadors en el sector de la gestió energètica eficient a Catalunya.

En el marc de l’esdeveniment, el Clúster va fer una donació al projecte Fem Digital Talent de la Fundació Esclerosi Múltiple, un projecte que persegueix la reorientació professional de dones amb discapacitat cap a les noves ocupacions digitals emergents.

Rosa Masriera Raventós, directora executiva de la Fundació Esclerosi Múltiple, va declarar en recollir la donació: ‘Els projectes d’innovació ens hauran de permetre avançar en la millora de la vida de les persones sense oblidar els més vulnerables com ara les dones amb discapacitat.’ 

Arran de la pandèmia, el col·lectiu que ha esdevingut doblement vulnerable, han estat les dones amb discapacitat. Per aquest motiu, la Fundació durant aquest 2021, ha decidit iniciar el projecte Fem Digital Talent, un programa d’acompanyament emocional i capacitació en competències digitals, que permetrà a les beneficiàries poder trobar una oportunitat laboral a un sector avui en dia masculinitzat i molt mancat de talent divers femení.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!