El Mulla’t per l’esclerosi múltiple, el 14 de juliol

Mulla't per l'esclerosi múltipleMulla't per l'esclerosi múltiple

L’il·lustrador català Ignasi Blanch és l’autor del disseny del ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple‘ d’aquest any. Ignasi Blanch ha creat tot un seguit de personatges, nedadors, nens, nois i noies que donaran vida al Mulla’t 2019 i que representen la societat que es mulla per l’esclerosi múltiple.

El Mulla’t se celebrarà el diumenge 14 de juliol a les piscines amb una imatge fresca en què hi predominen els blaus i roses. Els flamencs i els nedadors són els protagonistes del cartell d’aquest any i també ho seran dels articles que es vendran durant la jornada per captar fons per l’esclerosi múltiple.

Ignasi Blanch és l’únic representant de Catalunya i de l’estat espanyol en el projecte internacional East Side Gallery sobre el Mur de Berlín. Des de l’any 2005 coordina el projecte “Humanitzem hospitals” per a, conjuntament amb els seus alumnes d’il·lustració, aplicar en directe dibuixos de gran format als espais de pediatria de diversos hospitals. Aquesta és una proposta per facilitar als més petits l’estada als centres mèdics i ajudar-los en una etapa complicada.

El disseny del Mulla’t 2019 coincideix també amb la sortida del llibre solidari Liv on creat conjuntament per Ignasi Blanch i la cantant Olivia Newton-John a benefici de la recerca del càncer.

7 comentaris

 1. Olga ha dit:

  Preferiria donar aquesta feina a qualsevol ilustrador amb esclerosi

 2. Ivan ha dit:

  Ningú em sap respondre si els diners de les entrades de les piscines van destinats a la FEM

  1. Fundació Esclerosi Multiple ha dit:

   Sí Ivan es destinaran a afrontar els símptomes invisibles de l’esclerosi múltiple: depressió, fatiga, dolor i problemes sexuals.

   1. Ivan ha dit:

    Això és el que m’agradaria, que les piscines aportéssin la recaptació de la venta d’entrades del dia i la del merchandising a la FEM. Però parlant directament amb la piscina de poble no et saben respondre.

    1. Ana ha dit:

     No todas las piscinas colaboran con el dinero de la entrada. A mi también me ha costado mucho conseguir ésta información. En Cerdanyola, por ejemplo, sólo lo hace la piscina municipal, las demás no.

    2. Marga ha dit:

     A la meva ciutat, Vic, no ho fan.

 3. Rosa ha dit:

  A Viladrau la recaptació de les entrades de la piscina van destinades al mulla’t junt amb la venda del material. Per altre banda l’Ajuntament cada any paga la totalitat del material, és a dir mai és retorna rés.

Comments are closed.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!