El Dia Mundial a Girona

El Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple se celebrarà a Girona el dimarts 28 de maig amb una conferència sobre l’esclerosi múltiple invisible que tindrà lloc a l’Hospital Santa Caterina de Salt.

El cap del servei de Neurologia de l’Hospital Josep Trueta i de Santa Caterina, el doctor Lluís Ramió, parlarà dels símptomes invisibles. Posteriorment, la fisioterapeuta de l’Hospital de Dia de Malalties Neurodegeneratives i Dany Neurològic Adquirit, Uxue Muez tractarà sobre la fatiga i com millorar aquest símptoma de l’esclerosi múltiple. Després, la psicòloga de l’Hospital de Dia de Malalties Neurodegeneratives i Dany Neurològic Adquirit, Laura Fàbregas abordarà tot el que suposen les emocions en l’EM. Tancarà la jornada la directora de la Fundació Esclerosi Múltiple, Rosa Masriera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd