El centre neurorehabilitador de Reus reprèn el programa CaminEM

Començarem el 29 de setembre amb un recorregut emblemàtic

Caminar és una de les activitats aeròbiques més comunes que realitzem les persones i que aporta  grans beneficis tant en l’àmbit físic com en l’emocional i social.

Sabem que caminar amb regularitat té molts beneficis: disminueix el risc cardiovascular, controla el colesterol i la diabetis, tonifica la musculatura, ajuda a controlar el pes i la fatiga, disminueix l’estrès i millora l’estat cognitiu i emocional, entre d’altres. L’any 2017, el centre neurorehabilitador Mas Sabater de Reus va iniciar el programa CaminEM per caminar en grup setmanalment, fent rutes programades pels diferents entorns de Reus. Tanmateix, l’arribada de la pandèmia va interrompre totes les activitats grupals.

Ara, amb la situació epidemiològica més controlada, reprenem el programa CaminEM amb moltíssima il·lusió i per això volem que la primera ruta sigui molt especial.

El primer dia tornarem a la Boca de la Mina: un espai arbrat, de 1.275 metres, situat al nord de Reus. Aquest passeig és un espai emblemàtic vinculat al calendari festiu de la ciutat i als costums de lleure, ja que sempre s’hi ha anat d’excursió, a menjar la mona de Pasqua, a veure sortir el sol per Sant Joan o a visitar la font del Lleó. Tornarem de manera especial amb el suport de l’Ajuntament de Reus, que ens oferirà una visita guiada per redescobrir el seu valor natural i patrimonial, dintre del programa d’activitats “L’estiu de les entitats”, el dimecres 29 de setembre a les 10 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd