El 27 de gener, mou-te per l’esclerosi múltiple!

La Fundació Esclerosi Múltiple organitza el diumenge 27 de gener el Mou-te per l’esclerosi múltiple al Circuit de Barcelona-Catalunya amb la novetat d’una cursa elèctrica per patinets i bicis elèctriques.

El diumenge 27 de gener se celebra una nova edició de la cursa solidària Mou-te per l’esclerosi múltiple al Circuit de Barcelona-Catalunya. Com ja és habitual, la cursa inclou diverses disciplines. És el cas de les curses atlètiques de 5 i 10 quilòmetres, la cursa infantil de 200 metres i la cursa Fundació Esclerosi Múltiple d’una milla. Aquesta és la cursa més emotiva de totes ja que moltes persones amb esclerosi múltiple s’animen a participar-hi.
A més, també se celebren curses en bicicletes, en les modalitats de 5 i 20 quilòmetres, i l’opció d’una milla pels més petits, i les curses en patins, de 10 quilòmetres i una milla pels nens.

Per primera vegada, cursa elèctrica per a patinets i bicicletes

La principal novetat d’aquest any és la celebració d’una cursa elèctrica per a patinets i bicicletes elèctriques, que podran fer una volta al Circuit de Barcelona-Catalunya (5 quilòmetres).

Inscripcions per a empreses

El Mou-te per l’esclerosi múltiple d’aquest any facilita la inscripció per a empreses, tenint en compte que moltes fan equip per participar-hi. L’equip mínim de participants és de 15 persones i si l’integren més de 50, l’equip té carpa pròpia.
A més, l’edició d’enguany també incorpora la modalitat Premium. Les persones que a l’hora d’inscriure’s marquin la modalitat premium pagaran 5€ més i participaran en el sorteig d’un regal sorpresa.

Tallers, food-trucks i moltes coses més

El Mou-te per l’esclerosi múltiple és una cursa per a totes les edats. Per aquest motiu, a més de còrrer, les persones que s’apropin al Circuit el diumenge 27 de gener poden participar en tallers, tant per a grans com per a petits, inflables, food-trucks i karts entre altres activitats perquè des del més petit al més gran de la familia s’ho passin d’allò més bé.

Preus donatiu-inscripció

L’import del donatiu-inscripció per a totes les modalitats és de 12€ a partir dels 16 anys i 10€ fins els 15. L’import el mateix dia de la cursa serà de 15€ per a tothom.

Per a més informació i inscripcions, entra a la pàgina web del Mou-te per l’esclerosi múltiple.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!