E-Learning Som Cuidadors, nou curs online per als cuidadors de persones amb esclerosi múltiple

La Fundació Esclerosi Múltiple presenta un nou curs per millorar la qualitat de vida dels cuidadors.

Per fer front a la dificultat que els cuidadors tenen per cuidar-se mentre ajuden a les persones amb EM a millorar la seva qualitat de vida, la Fundació Esclerosi Múltiple ha presentat E-Learning Som Cuidadors.
 
Es tracta d’un curs online adreçat als cuidadors de persones amb EM a través del qual se’ls hi ofereixen consells per cuidar-se millor, a més de pautes per millorar l’atenció a les persones amb EM.
 
Alimentación femlearning
 
L’eina digital consta de 5 mòduls de fàcil accés i segueix la metodologia i imatge del FEM Learning. Els tres primers analitzen l’esclerosi múltiple, els canvis que viu en el seu dia a dia una persona amb EM i l’adaptació d’aquesta als símptomes de la malaltia. En els dos últims mòduls s’inclouen recursos per acompanyar les persones amb EM, a més de consells perquè els cuidadors mantinguin una bona qualitat de vida.
 
Reacción constructiva femlearning
 
Els cuidadors poden fer el curs E-Learning Som Cuidadors des de casa, dedicant-li el temps que necessitin mentre s’encarreguen d’atendre la persona amb EM. La directora de la Fundació Esclerosi Múltiple a Lleida, Mònica Nieves, ha explicat en la presentació de Som Cuidadors que “els estudis demostren que la tensió que suporten els cuidadors està associada a la depressió i una menor qualitat de vida. Per això hem creat el Som Cuidadors, un curs amb el que volem que aquestes persones aprenguin més sobre la malaltia, però sobretot a tenir cura d’elles mateixes”.
Som Cuidadors és un curs amb el que volem que aquestes persones aprenguin més sobre la malaltia, però sobretot a tenir cura d’elles mateixes, Mònica Nieves, directora de la Fundació Esclerosi Múltiple a Lleida
Pots accedir al curs E-Learning Som Cuidadors a través del següent botó.

1 comentari

  1. gbmtbl@gmail.com ha dit:

    Bon dia:
    Vaig realitzar aquesta formació i em dedueixo que no hi ha certificat d’aprofitament…

Comments are closed.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!