Descobreix el xatbot de la FEM: la teva guia de recursos optimitzada per viure amb Esclerosi Múltiple

Seguint amb el nostre compromís per a acompanyar a les persones amb EM en tots els àmbits de la vida, des de la FEM hem posat en marxa una nova eina digital: el xatbot. El seu objectiu és oferir suport als usuaris de manera ininterrompuda.

La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) està compromesa amb el suport complet a les persones que viuen amb EM. Com a part d’aquest compromís, hem desenvolupat una eina innovadora que ofereix un accés ràpid i personalitzat a una àmplia gamma de recursos disponibles en el nostre Observatori. El nostre xatbot neix amb la voluntat de donar resposta a tots els dubtes que puguin sorgir i oferir aquest suport de manera ininterrompuda.

Explorant el xatbot: recursos per a persones amb EM, cuidadors i familiars

El xatbot de la FEM està dissenyat per atendre les necessitats específiques de persones amb EM, els seus cuidadors i cuidadores i familiars, oferint una experiència personalitzada. Abans d’entrar al xatbot, es pot escollir un interès inicial: obtenir informació sobre l’EM, connectar-se amb altres persones que viuen amb EM o explorar els serveis i els recursos que ofereix la FEM. A més, permet consultar dubtes específics i ofereix els resultats que millor s’adapten a les necessitats consultades.

A continuació, es destaquen les característiques principals per a cada un dels perfils a qui va dirigit.

Per a persones amb EM

Viure amb esclerosi múltiple pot generar incertesa en diferents moments. És molt important resoldre els dubtes que puguin sorgir perquè no acabin produint ansietat. Per fer-ho, el nostre xatbot ofereix:

  • Accés a informació mèdica actualitzada sobre l’EM.
  • Recursos educatius per comprendre millor l’esclerosi múltiple i la seva gestió.
  • Orientació sobre tractaments disponibles i opcions d’atenció mèdica a Catalunya.
  • Suport emocional a través de contingut dissenyat per enfortir la resiliència i l’autoestima.

Per a cuidadors i cuidadores

Acompanyar a persones amb esclerosi múltiple també pot despertar algunes incògnites i és important disposar de recursos de suport per poder oferir la millor assistència possible. En aquest sentit, l’eina de la FEM proposa:

  • Consells pràctics per cuidar a una persona amb EM.
  • Informació sobre els drets i recursos disponibles per als cuidadors a Catalunya.
  • Eines per a la cura personal i la gestió associada a la cura d’una persona amb EM.

Per a familiars

Cuidar a familiars amb EM pot generar dubtes per fer-ho de la millor manera possible. Per acompanyar-los de la millor forma i protegir les relacions personals, el xatbot ofereix:

  • Recursos per comprendre millor com donar suport a un membre de la família amb EM.
  • Informació sobre grups de suport i xarxes d’ajuda disponibles a Catalunya.
  • Estratègies per promoure un ambient familiar positiu i comprensiu.

Impacte i perspectives de futur

El llançament del xatbot de la FEM marca una fita significativa, tant per a l’entitat com per a la comunitat, en el suport digital a les persones amb EM.

Amb el temps, la previsió és que aquesta eina continuï evolucionant per optimitzar encara més l’experiència de l’usuari, brindant accés directe a recursos específics que responguin les necessitats concretes de cada persona.

D’aquesta manera, el xatbot anirà incorporant de manera progressiva tot el contingut nou que es produeixi des de la FEM, per tal de cobrir totes les inquietuds que puguin tenir les persones amb EM, els seus familiars o les persones cuidadores.

Uneix-te a la Comunitat EM

El xatbot de la Fundació Esclerosi Múltiple és una eina de gran utilitat per a persones amb EM, persones cuidadores i familiars. És important destacar que per aprofitar al màxim els recursos que ofereix, es recomana estar registrat a la FEM. Així, es garanteix una experiència més completa i útil, al mateix temps que s’ofereix un recorregut més ampli pels continguts.

Si encara no has explorat els seus recursos, et convidem a unir-te a la nostra Comunitat EM en línia i descobrir de quina manera aquest xatbot pot marcar una important diferència en la vida de les persones que conviuen amb l’esclerosi múltiple.

Uneix-te a la FEM i descobreix una àmplia varietat de recursos al teu abast!

 

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!