Debat sobre els reptes de l’ocupació i la inclusió

La FEM participa en un taller perquè Barcelona sigui una ciutat més inclusiva

Debat sobre els reptes de l'ocupació i la inclusió

Debat sobre els reptes de l’ocupació i la inclusió és el resultat del taller d’Exploració organitzat per Barcelona + B, que va comptar amb una vintena d’assistents. L’objectiu del debat és fer de Barcelona una ciutat més inclusiva on totes les persones tinguin el seu lloc i hi puguin participar amb tots els drets. La Fundació Esclerosi Múltiple hi va participar a través de la seva directora d’Intermediació Laboral i empreses, Eva Navarro. 

Aquest taller té el suport dels socis estratègics B- Lab Spain, Ajuntament de Barcelona, Barcelona Activa, EADA i Ferrer, a més de la col.laboració de Lichen Social Innovation.

Durant el debat es van aportar els diferents punts de vista entorn de 3 eixos centrals. Sobre aquests eixos es va treballar per identificar i aportar propostes de millora, que ajudin a resoldre els reptes amb relació a l’ocupació i la inclusió a Barcelona.

Sempre tenint en compte els diferents col·lectius considerats en risc d’exclusió social per diversitat de gènere, generacional o discapacitat, aquest taller aplica una nova metodologia. Es tracta d’apostar per la innovació i la col·laboració amb la ciutadania i persones expertes de l’àmbit empresarial, acadèmic, entitats socials i l’administració pública.

Treballem + b

A la següent fase, que tindrà lloc al febrer, es treballarà amb un prototip derivat de totes les aportacions recollides en els diferents tallers. També es tindrà en compte l’enquesta ciutadana, en la qual es pot participar a través d’aquest enllaç

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!