“Dance Day” a Alpicat

Alpicat celebrarà el proper 19 de maig el Dance Day amb activitats solidàries per l’esclerosi múltiple

Dance day a Alpicat

El proper 19 de maig se celebrarà el Dance Day a Alpicat. La festa, oberta a tothom entre les 11 del matí i les 7 de la tarda, es farà al parc del Graó i a les pistes cobertes.

Durant tot el dia hi haurà activitats i diferents tallers de Bollywood, ioga o pilates. Durant la tarda hi haurà també tallers de maquillatge i perruqueria. Fer-se una trena costarà 3 euros i seran solidaris per la Fundació Esclerosi Múltiple. La trena espigada costarà 4€ i dues trenes d’arrel costaran 5€ solidaris. Igualment el maquillatge també serà solidari i també tindrà preus d’entre 3€, un facepainting infantil i 5€ un maquillatge d’ulls de festa. Paral·lelament hi haurà altres activitats com conferències, tallers i concurs de pastissos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd