‘Curso Esclerosis Múltiple’, una app mòbil perquè els professionals d’infermeria aprofundeixin en l’EM

Una aplicació creada per la Sociedad Española de Enfermería Neurológica (SEDENE), amb la col·laboració de Biogen Idec, permet als professionals d’infermeria ampliar els coneixements sobre l’esclerosi múltiple i així millorar la qualitat assistencial.

L’aplicació ‘Curso Esclerosis Múltiple’ és de descàrrega gratuïta i està disponible per a iPhone i iPad a través de l’App Store. En ella, els infermers que vulguin aprofundir sobre l’EM trobaran un manual de formació i consulta, dividit en capítols i temes exposats àmpliament. A més, l’app compta amb un test d’avaluació perquè els infermers puguin autoavaluar els seus coneixements després d’estudiar el manual.

Els continguts han estat escollits i supervisats per infermers amb una important trajectòria professional en el camp de l’EM. Així, doncs, l’aplicació pretén oferir una formació àmplia als professionals d’infermeria ja que, actualment, és deficitària. Cal tenir en compte que els infermers juguen un paper fonamental en la cura, atenció i seguiment dels pacients d’EM i, per tant, la seva formació i especialització són de vital importància.

Font d’informació:
Los profesionales de Enfermería podrán profundizar en Esclerosis Múltiple gracias a la nueva app móvil de SEDENE. NoticiasMedicas.es, 2012 [accés: 8 de maig de 2013]. Disponible a: http://www.noticiasmedicas.es/medicina/noticias/…

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!

Cistella
  • No hi ha productes a la cistella.