Curs d’anglès nivell mitjà alt

Curs d’anglès per a persones amb certificat de discapacitat que busquin feina

Curs d’anglès en línia per a persones amb un nivell mitjà alt que vulguin ampliar el vocabulari i millorar la pronunciació. El curs durarà un mes, del 2 de maig al 30 de maig.

Horari: Dilluns, dimecres i divendres de 10:00 a 13:00

Objectiu: Dotar als alumnes de noves eines per poder augmentar el seu coneixement de la llengua anglesa i practicar la conversa.

Si t’interessa el curs, apunta-t’hi i et farem una prova de nivell per assegurar que el teu nivell encaixa amb el de la formació.

El curs es realitzarà a través de l’empresa Abbey Hut.

Per fer aquest curs és imprescindible tenir esclerosi múltiple o altres discapacitats físiques i estar en recerca de feina.

Inscripcions

Nom
GDPR(Obligatori)
FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd

2 comentaris

 1. Julen Frechilla ha dit:

  Bona tarda,
  Voldria saber si estan actualment treballant però a la recerca d’una feina millor, on és indispensable l’anglès, podria realitzar el curs en qüestió.

  1. Fundació Esclerosi Míltiple ha dit:

   Hola Julen,
   El curs esta dirigit a persones que estiguin a l’atur.
   En el teu cas pots inscriura’t-hi a traves dl formulari d’inscripció i en el cas que sobrin places ens podem posar en contacteamb tu.
   Salutacions,

Comments are closed.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!