Curs d’anglès nivell mig-alt

Curs en línia d’un mes per ampliar vocabulari i tenir més fluïdesa a l’hora de parlar

El pròxim 1 d’octubre comencem de nou el curs d’anglès. Aquest curs va adreçat a persones amb discapacitat que ja tenen una base d’anglès i que volen ampliar vocabulari, millorar la pronunciació i agafar fluïdesa a l’hora de mantenir una conversa.

El curs es farà en línia entre l’1 d’octubre i el 31 d’octubre a través de la plataforma Zoom. Es tracta d’un intensiu que tindrà lloc els dilluns, dimecres i divendres de 10:00 a 13:00 h i en grups reduïts d’entre 10 i 12 persones com a màxim.

Si tens dubtes a l’hora d’inscriure’t perquè no saps si tens prou nivell, has de saber que abans de començar el curs es farà una prova per assegurar que tots els i les participants tinguin un nivell similar.

El curs es realitzarà a través de l’empresa proveïdora de formació Abbey Hut. Si vols millorar el teu anglès, inscriu-te al formulari!

Inscriu-t'hi

(*) Camps obligatoris

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd

He llegit i Accepto l'avís legal i política de privacitat d'aquest web *

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!