Curs d’anglès en el sector administratiu

Curs d’anglès per millorar les possibilitats de trobar feina i repassar aspectes de vocabulari, pronunciació i gramàtica

La Fundació Esclerosi Múltiple organitza un curs d’anglès en el sector administratiu per augmentar les competència en la llengua i enfortir la seguretat a l’hora de mantenir una conversa en anglès. El curs té una durada de 40 hores i es farà entre el 2 i el 30 de novembre els dilluns, dimecres i divendres de 10:00 a 12:30.

Aquest curs es farà en la modalitat on-line per videoconferència i serà  impartit per l’acadèmia Abbey Hub. Durant la formació es treballaran aspectes de gramàtica, vocabulari i pronunciació.

Per accedir a aquesta formació és imprescindible disposar el certificat de discapacitat i/o EM.

Si t’interessa, contacta amb nosaltres i reserva plaça.

2 comentaris

 1. Cristina Velázquez ha dit:

  Hola,

  M’acabo d’inscriure al curs d’anglès. La meva pregunta es, si hi ha algún problema per no estar alguns dies. Per exemple, tinc reunió a la feina dos dimecres a les 11h al mes i tots el divendres també.

  1. Fundació Esclerosi Múltiple ha dit:

   Cristina,
   El curs d’anglès es realitza els dilluns, dimecres i divendres de 10 a 12:30hores, amb un total de 42hores i és imprescindible assistir com a mínim un 80% del total del curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd