Convoquem les beques que premien el talent en persones amb discapacitat

Les Beques femtalent impulsen l’accés a la formació superior

beques femtalent

La Fundació Esclerosi Múltiple, conscient de l’evolució de les demandes professionals, vol contribuir a través de les beques femtalent, a facilitar la formació de persones amb diversitat funcional i avançar cap a un model de societat més just i inclusiu.

Les beques femtalent pretenen millorar la formació i inserció laboral de les persones amb discapacitat, apoderant-les a través d’un perfil professional que els hi faciliti l’accés a oportunitats laborals més especialitzades. Així, es considera que afavoreixen la integració sociolaboral contribuint a fer efectiu el principi d’igualtat d’oportunitats i trencant amb estereotips prefixats, que situen a les persones amb diversitat funcional en ocupacions de més baixa qualificació.

Qui pot accedir a les beques?

Les beques femtalent es poden demanar per finançar qualsevol itinerari personalitzat de formació ocupacional que contempli cicles formatius superiors, estudis universitaris, de postgrau i o màster, o d’altres especialitzacions cursats a Catalunya on prèviament s’hagin matriculat els/ es alumnes amb diversitat funcional (o amb clara intenció de fer- ho).

Igualment, per poder ser beneficiari/a de les beques femtalent, es tindran en compte altres necessitats personals entorn als drets universals d’accessibilitat, que puguin resultar limitadors perquè el/ la candidat/a continuï o iniciï els estudis superiors.

Hi ha dues beques femtalent de 2.000€ cadascuna pel curs 2020-2021. La Fundació Esclerosi Múltiple durà a terme la gestió de les ajudes econòmiques que s’adreçaran a finançar aquests estudis, fent el pagament de les mateixes, durant el mes de desembre del 2020 o gener 2021 (sempre i quant els/les beneficiaris/es hagin presentat tota la documentació obligatòria requerida).

Per accedir a les beques, llegeix les bases, omple les dades i fes-nos arribar la documentació a femjobs@fem.es

3 comentaris

 1. Dali Huertas ha dit:

  Buenas tardes!!
  Estoy interesada en la beca, en breve enviaré la documentación que me solicitan.

 2. Oscar ha dit:

  Si visc a la comunitat valenciana i estudie el Grau de Dret en la UOC, PUC demandar la beca?

  1. Fudacio Esclerosi Múltiple ha dit:

   Bona tarda Oscar,

   Per poder presentar la sol·licitud de les beques un dels requisits indispensables és residir a Catalunya.

   Atentament,

Comments are closed.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!