Constaten l’impacte de la covid-19 també en la inclusió laboral

El Consell Rector de les entitats que integren la Xarxa d’Inclusió Laboral (XIB), entre les quals la FEM, fan balanç de l’any i apunten els reptes del 2021

El Consell Rector de les 11 organitzacions que formem part de la Xarxa d’Inclusió Laboral (XIB) entre les quals la Fundació Esclerosi Múltiple, representada per la seva presidenta Maria José Abella, s’ha trobat per fer balanç de l’any 2020 i apuntar els nous horitzons i reptes del 2021.

Durant la trobada es va constatar l’impacte que ha tingut la covid-19 també en la inclusió laboral de les persones amb discapacitat. El consell rector va acordar reforçar els projectes actuals posant especial atenció en Inclou Futur, un servei integral d’assessorament i acompanyament a les empreses per a la inclusió al mercat laboral de les persones amb discapacitat.

D’altra banda, durant la reunió es van acordar els reptes que es plantegen pel 2021 com mantenir el treball en xarxa, adoptar les noves metodologies que s’adeqüen a les noves realitats i en la necessitat de formació en TIC de les persones amb discapacitat. L’objectiu és reduir la bretxa digital de les persones amb discapacitat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd