Concert a benefici de l’esclerosi múltiple, el 5 de juny a Luz de Gas

Una noia de 22 anys que es pensava que tenia EM organitza el concert per la recerca i la sensibilització.

Sílvia Martí, organitzadora del concert

El concert a benefici de l’esclerosi múltiple està obert a tothom. Començarà a les 9 del vespre a la sala de Barcelona Luz de Gas i amb el lema “Stay strong” [sigues fort] comptarà amb el grups Caravelle, Ciao Marina,  Adlibitum i Bea Mestre.

Veure les orelles a l’esclerosi múltiple

El concert és una iniciativa de Sílvia Martí, una jove de 22 anys que l’estiu passat estava convençuda que tenia esclerosi múltiple. No obstant, quan va arribar el diagnòstic aquest va ser d’encefalomielitis, una malaltia que també és d’origen autoimmune i que li va fer perdre la mobilitat i la va fer estar hospitalitzada durant dos mesos.

Avui la Sílvia ja està totalment recuperada però per tornar a tenir mobilitat ha hagut de passar per rehabilitació i fisiotèràpia. L’experiència que ha viscut l’ha colpit tant que ha decidit organitzar un concert els beneficis del qual es destinaran a la recerca de l’esclerosi múltiple i a donar visibilitat a aquesta malaltia moltes vegades invisible. Per això, la Sílvia destinarà els recursos a la Fundació Esclerosi Múltiple i la Fundació Cemcat.

Com participar-hi?

Les entrades al concert ja estan a la venda al preu de 10€. Igualment es pot comprar la samarreta del concert i l’entrada per 15€ i si vols col·laborar amb el concert però aquell dia no pots anar-hi pots col·laborar amb la fila zero.

4 comentaris

 1. Anònim/a ha dit:

  La pàgina per la compra d’entrades no admet l’opció “finalizar compra”

 2. Anònim/a ha dit:

  Ara surt que has interromput el procés de compra i que contactis amb l’establiment.
  De debó, no hi ha cap altra manera de fer la compra anticipada? Ho he provat moltes vegades, començo a perdre la paciència…

  1. Hola

   Nosaltres ho provem i ens funciona. Envia’ns un mail amb el teu telèfon i nom a fem@fem.es i contactem amb tu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd