Compte enrere per un Mulla’t extraordinari

Amb el lema ‘Mulla’t perquè soni millor’ es comparen els símptomes de l’esclerosi múltiple amb el so d’una cançó sense ritme i cacofònica

El ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple‘ s’acosta i enguany, degut a la crisi del coronavirus, serà un Mulla’t extraordinari, que combinarà una part molt important on-line, amb algunes piscines que faran un Mulla’t presencial, sempre garantint les mesures de seguretat i higiene.

Mulla't per l'esclerosi múltiple on-line

La campanya on-line té la música com a protagonista amb el grup Gertrudis. El conjunt català interpreta una cançó que sona de manera cacofònica i sense cap harmonia. La il·luminació i els recursos visuals ajuden a reforçar aquesta idea de distorsió en el que és “la pitjor cançó de l’estiu”. La cançó es compara amb el que suposa conviure amb els símptomes de l’esclerosi múltiple i conclou amb la frase: Mulla’t per l’esclerosi múltiple i fes que, amb les teves donacions, aquesta cançó i la vida de moltes persones soni cada vegada millor. L’etiqueta de la campanya és #MullatPerqueSoniMillor.

A mesura que s’aconsegueixin donatius, la cançó sonarà millor fins arribar al punt culminant, el 12 de juliol, dia del Mulla’t, quan la peça sonarà a la perfecció.  

El catàleg del Mulla't

Articles del Mulla't per l'esclerosi múltiple

Ja tenim el catàleg del Mulla’t i una notícia esplèndida. A la web del Mulla’t ja pots trobar tots els articles on-line!

Des de la web pots aconseguir la tovallola, que enguany és tipus pareo de color préssec; les samarretes d’home, dona, joves i infants! Tot molt fresc i estiuenc amb el disseny de la il·lustradora barcelonina Mariona Tolosa Sisteré, que ha fet el disseny de forma altruista i ha incorporat fars, balenes i medusses a la imatge del Mulla’t.

També hi ha una bossa urbana de lona i color cru perquè puguis lluir la teva solidaritat per la ciutat i un necesser a conjunt. A més, hi ha també una ampolla del Mulla’t perquè la puguis tenir a l’oficina, a casa o te la puguis endur a les teves sortides.

Una de les novetats d’enguany és que hem eliminat els plàstics de les samarretes. És el nostre granet de sorra a la preservació del medi ambient perquè la solidaritat és un valor que va més enllà de l’esclerosi múltiple!

Moltes formes de mullar-se

Enguany hi ha moltes formes de participar al Mulla’t que t’anirem explicant els propers dies perquè res ens atura i el coronavirus tampoc!

A la web del Mulla’t pots organitzar el teu propi repte on-line  per fer arribar el Mulla’t a tot arreu i fer que cada vegada soni millor!

A més, tot i que el dia central del Mulla’t serà el diumenge 12 de juliol, hi ha piscines que es plantegen organitzar activitats a finals de juliol, durant l’agost i fins i tot al llarg del setembre, per allunyar-se de la crisi de la covid. Així que aquest any ens mullarem més que mai. 

 

Per què ens mullem?

L’arrivada de la covid-19 ha eclipsat les altres malalties i també l’esclerosi múltiple. De sobte, és com si les malalties d’abans de la covid-19 haguessin deixat d’existir. Necessitem tornar a conscienciar a la població i el Mulla’t és una bona ocasió per fer-ho.

Els fons que es recaptin aquest any permetran, en un moment delicat com l’actual, garantir  els serveis que donem a les persones amb EM: atenció, acompanyament, rehabilitació i formació laboral entre d’altres. Igualment, hem de seguir garantint els fons per a la investigació, que en les últimes dècades ha avançat molt i ha permès alentir la progressió de l’EM fent possible que les persones amb EM tinguin una millor qualitat de vida.  Mulla’t més que mai!

Mulla't per ells!

Ens mullem per persones com la Laura, la Gisela i l’Ivan. L’esclerosi múltiple va marcar la joventut de tots tres. Els van diagnosticar quan tenien entre 14 i 15 anys. Avui, entre deu i vint després, l’evolució de la malaltia ha estat diferent en cadascun però tots coincideixen que l’esclerosi múltiple els ha marcat profundament. Mulla’t per ells i per les 9.000 persones amb EM a Catalunya!.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!