Com preparar-se per l’embaràs amb esclerosi múltiple

Les dones amb esclerosi múltiple poden quedar-se embarassades si així ho desitgen, però la voluntat ha d’anar acompanyada d’una bona planificació. Aquests consells t’ajudaran a afrontar aquesta decisió de manera saludable.

 

Tens esclerosi múltiple i estàs embarassada? Les dones amb esclerosi múltiple poden quedar-se embarassades si aquesta és la seva voluntat. Tot i això, és molt important seguir una planificació adequada.

En la següent infografia trobaràs 13 consells per preparar l’embaràs de manera saludable. No oblidis visitar el metge per prevenir molèsties durant l’embaràs, evitar el consum d’alcohol i tabac i seguir una dieta equilibrada.

Com preparar-se per l'embaràs amb esclerosi múltiple

Font:

Your Prepregnancy Checklist. Disponible a: https://www.webmd.com/baby/guide/your-pre-pregnancy-to-do-list#1

Revisat per: Breogán Rodríguez Col·legi de Metges de Catalunya (colegiada nº50.763)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd