Col·laboració entre la FEM i l’Hospital Sant Joan de Reus

Els dos centres uneixen esforços per millorar la qualitat de vida de les persones amb esclerosi múltiple

Acord amb l'hospital Sant Joan de Reus

La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus han signat un conveni de col·laboració per compartir protocols, estratègies i instal·lacions que assegurin la continuïtat assistencial de les persones acabades de diagnosticar d’esclerosi múltiple  i millorin la seva qualitat de vida.

Així, a partir d’ara un equip de professionals de la FEM es desplaçarà a l’hospital Sant Joan de Reus on disposarà d’un espai en el qual es realitzaran activitats d’orientació, rehabilitació i assessorament a la persona recent diagnosticada i als seus familiars. Tot això es farà de forma coordinada amb la Unitat d’Esclerosi Múltiple de l’Hospital Sant Joan de Reus, que fa  el diagnòstic, la prescripció del tractament i s’encarrega de la coordinació en l’àmbit hospitalari amb la resta d’especialistes.

Igualment, s’ha constituït una comissió de seguiment entre les dues entitats per millorar la resposta sanitària davant els nous casos d’esclerosi múltiple i agilitar la derivació dels pacients candidats a rebre tractament rehabilitador al centre de la FEM a Mas Sabater.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd