Clarivate Analytics i FEM amplien l’aliança

Clarivate continua demostrant que està sensibilitzada amb l’esclerosi múltiple i amb la discapacitat

Després de més de 6 anys apropant la realitat de l’esclerosi múltiple a totes les persones que formen Clarivate, el passat 30 de maig, la FEM i Clarivate van decidir fer un pas més deixant per escrit la seva clara intenció de continuar treballant per la normalització de la discapacitat en totes les àrees funcionals de la companyia.

Clarivate ha evidenciat la seva implicació en l’esclerosi múltiple portant a terme  activitats com un mercat solidari, la participació a la campanya “Una Poma per la Vida”, l’apadrinament d’una de les beques femtalent, adreçades a facilitar l’accés a formació superior de joves amb talent i discapacitat o la incorporació d’una persona del Centre Especial de Treball de la Fundació, femcet, a la recepció.

A partir d’ara Clarivate rebrà l’assessorament de la FEM per fer una anàlisi interna del nivell de desenvolupament de la política inclusiva detectant aquelles àrees corporatives que requereixin més atenció. Des de la FEM també es proposaran accions de millora que impactin directament en la normalització de la diversitat funcional.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!