Marxa nòrdica i caminada amb el Golf Costa Daurada

Dissabte 13 de juliol el Golf Costa Daurada organitza una caminada mixta de marxa nòrdica i trekking a Sant Simplici (un dels 100 cims de la FEEC). Constarà de 6km […]

370 € aconseguits de 250 €

Dissabte 13 de juliol el Golf Costa Daurada organitza una caminada mixta de marxa nòrdica i trekking a Sant Simplici (un dels 100 cims de la FEEC). Constarà de 6km amb un desnivell de 100 metres.

Vine a provar-ho, a perfeccionar, a practicar o a millorar la tècnica!

La sortida és a les 9h del matí, però la trobada serà a les 8h30 per fer un instrucció de nordica per qui ho desitgi

Què necessito? Ganes de passar-ho molt bé i bastons de marxa per qui vulgui fer l’activitat de marxa nòrdica. El club disposa de 10 bastons de marxa a disposició de les persones participants que ho necessitin.

×
Carregant…
×

Afegeix el teu repte

Deixa’ns les teves dades, i ens posarem en contacte amb tu per ajudar-te a crear el teu repte solidari amb l’esclerosi múltiple.

"*" indicates required fields

Nom complet*
GDPR*
FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.