Clarivate es mulla per l'EM

Mulla’t perquè puguem acompanyar i oferir serveis a les persones diagnosticades i el seu entorn; axí com destinar fons a la recerca.

616 € aconseguits de 600 €

Clarivate

Clarivate col·labora amb el Mulla’t per l’esclerosi múltiple, la campanya anual de la Fundació Esclerosi Múltiple que contribueix a sensibilitzar la població per aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple a la vida de les 9.000 persones que hi ha a Catalunya amb aquesta malaltia. Mulla’t perquè puguem acompanyar i oferir serveis a les persones diagnosticades i el seu entorn així com destinar fons a la recerca. Perquè l’esclerosi múltiple sigui història, Mulla’t!

×
Carregant…
×

Afegeix el teu repte

Deixa’ns les teves dades, i ens posarem en contacte amb tu per ajudar-te a crear el teu repte solidari amb l’esclerosi múltiple.

"*" indicates required fields

Nom complet*
GDPR*
FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.