La UNIEMTG es mullaimage

La UNIEMTG es mulla

1.569 € aconseguits de 2.000 €

A la Unitat de Neuroimmunologia i Esclerosi Múltiple Territorial de Girona ens mullem per millorar la qualitat de vida de les persones amb esclerosi múltiple i les seves famílies.

A la Unitat d’Esclerosi Múltiple Territorial de Girona (UNIEMTG) ens mullem cada dia per l’esclerosi múltiple perquè treballem per millorar les condicions assistencials de les persones diagnosticades, millorar el coneixement de la societat sobre la malaltia i avançar en la recerca.

El Mulla’t ens permet garantir l’oferta de serveis d’atenció, neurorehabilitació i formació laboral, així com suport a la recerca, que és la nostra gran esperança.

×
Carregant…
×

Afegeix el teu repte

Deixa’ns les teves dades, i ens posarem en contacte amb tu per ajudar-te a crear el teu repte solidari amb l’esclerosi múltiple.

"*" indicates required fields

Nom complet*
GDPR*
FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.